Кошик
927 відгуків
+380 (98) 749-73-13
+380 (95) 357-12-75
Незвичайні подарунки Київ, Україна
Кошик

Великий 4-ярусний шоколадний фонтан

3 350 ₴

  • В наявності
Великий 4-ярусний шоколадний фонтан
Великий 4-ярусний шоколадний фонтанВ наявності
3 350 ₴
+380 (98) 749-73-13
КиївСтар
  • +380 (95) 357-12-75
    Водафон
+380 (98) 749-73-13
КиївСтар
  • +380 (95) 357-12-75
    Водафон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шоколадний фонтан DB-019 — покращена модель чотирьох ярусних шоколадного фонтана CF-20С, що має популярність на весіллях, дитячих святах, днів народження и в кафе. Підійде як на сімейне свято, так і на солідний захід. Один такий фонтан може обслужити від 10 до 50 гостей. Місткість шоколадного фонтана від 1 до 2,5 кг шоколаду. Крім цього, розтоплений шоколад можна додавати підчас свята і роботи фонтана. 

Для впорядковування доступу до робочого фонтана за більшої кількості запрошених, рекомендується доручити офіціанту особисто черпачком розливати шоколад для гостей. Для сервірування шоколадного столу можна використовувати нарізані фрукти, полуницю та печиво.

Виготовлений фонтан із харчової неіржавіючої сталі. Висота — 45 см.

Вартість ціна шоколадного фонтану.
Доставка фонтана в Україні (до відділення транспортної компанії) — безплатна.

Реальна гарантія — 12 місяців або 120 годин роботи. За дотримання умов експлуатації фонтан може слугувати набагато довше. Перші кліенти нашого магазину користуються шоколадними фонтанами вже близько 10 років.
Купити надійний шоколадний фонтан в Україні та Києві.

Основні рекомендації щодо використання шоколадного фонтана:

  • Для шоколадних фонтанів найкраще підійде шоколад із вмістом какао-маси не менш ніж 50%. Розбавляти шоколад можна тільки рафінованою соняшниковою, оливковою олією або какао-маслом згідно з інструкцією;
  • Розбавляти шоколад НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ: молоком, вершковим маслом, згущеним молоком тощо;
  • Білий шоколад по суті не є шоколадом, тому що не містить какао-маси. Використовувати його в шоколадних фонтанах не рекомендується. Якщо ви все-таки використовуєте так званий білий шоколад, ні в якому разі залишайте його в фонтані за ввімкненого підігрівача та вимкненого двигуна; 
  • Розігрівати шоколад треба на водяній бані або в мікрохвильовій печі (кілька циклів по 30 сек. періодично перемішуючи);
  • Після вимкнення фонтана шоколад треба відразу злити в ємність для зберігання. Його можна зберігати в холодильнику до наступного запуску і використовувати повторно. Після цього чашу треба протерти вологими та сухими серветками. Башню та шнек фонтана можна вимити в теплій воді.
  • Для запобігання несподіваним проблемам на великому заході при експлуатації фонтана, бажано спостереження за його роботою відповідальної людини, який може вчасно відреагувати на проблему: закінчився шоколад, заклинило шнек тощо;
  • Основна причина поломок шоколадного фонтана — це залишений у фонтані шоколад під час тимчасового вимкнення фонтана у процесі одного заходу. Оскільки обов'язковою умовою експлуатації шоколадного фонтана є ВИДАЛЕННЯ ШОКОЛАДА З ФОНТАНА ПІСЛЯ ВИМКНЕННЯ двигуна (шнека) або вимкнення і двигуна, і підігріва.
  • Що відбувається, коли вимикають тільки двигун за увімкненого підігрівання? Нижні шари шоколаду розігріваються дуже сильно, підвищується його текучість і виділяється олія, яка може протікати крізь сальник і прокладку, потрапляючи в редуктор. Це призводить до забивання редуктора шоколадом і може призводити до ламання шестерень. Під час обертання шнеку таке не відбувається, оскільки шнек перемішує шоколад і його температура підтримується невисокою. Крім цього, робочий шнек розтискає запобіжний сальник, захищаючи редуктор.
    - Коли фонтан повністю вимикають (і підігрів, і двигун) на деякий час температура шоколаду падає, і його в'язкість підвищується. Якщо згодом знову увімкнути фонтан, то може виникнути підвищене навантаження на редуктор, водночас ресурс редуктора швидко виробляється, запобіжна шестерня може ламатися і фонтан виходити з ладу.
    - У разі таких поломок необхідний ремонт фонтана, чищення редуктора від шоколаду, що протікає, заміна шестерень, що вийшли з ладу;
  • Докладніше інформація про роботу шоколадного фонтана викладена в інструкції з експлуатації, яка додається до фонтана.

Характеристика: Вміщує від 1 до 2,5 кг шоколаду. Зроблений із харчової неіржавіючої сталі. Живиться від мережі 220 В. Докладна інструкція з використання шоколадного фонтана додається.

Виробник: КНР.

Розміри: діаметр нижньої тарілки 21 см, висота вежі — 29 см, висота фонтана 45 см.

Вага: 2,1 кг.

Сервісне обслуговування: консультації, відповіді на питання, ремонт фонтанів.

Щоб ще більше здивувати гостей, можна поставити для них фонтан для напоїв. Він же винний фонтан або фонтан для коктелей. Подивитися на фонтан для напоїв.

Характеристики
Основні
Вид фонтануШоколадний фонтан
Кількість осіб50 чол.
Тип встановлення обладнанняНастільний
МатеріалНержавіюча сталь
Матеріал чашіНержавіюча сталь
Колір корпусуНержавіюча сталь
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність175 Вт
Гарантійний термін12 міс
Габаритні розміри
Об`єм2.5 л
Загальна висота45 мм
Висота вежі29 мм
Ширина21 мм
Діаметр чаші21 мм
Вага2 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 350 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner