
Великий 4-ярусний шоколадний фонтан BD-019
3 850 ₴
- В наявності
- +380 (95) 357-12-75Водафон
Шоколадний фонтан BD-019 — покращена модель чотирьох ярусного шоколадного фонтана CF-20С, що мала популярність на весіллях, дитячих святах, днів народження и в кафе. Підійде як на сімейне свято, так і на солідний захід. Один такий фонтан може обслужити від 10 до 50 гостей. Місткість шоколадного фонтана від 1 до 2,5 кг шоколаду. Крім цього, розтоплений шоколад можна додавати підчас свята і роботи фонтана.
Доставка і пакування фонтана по Україні — безкоштовно.
Для впорядковування доступу до робочого фонтана за більшої кількості запрошених, рекомендується доручити офіціанту особисто черпачком розливати шоколад для гостей. Для сервірування шоколадного столу можна використовувати нарізані фрукти, полуницю та печиво.
Виготовлений фонтан із харчової неіржавіючої сталі. Висота — 45 см.
Вартість ціна шоколадного фонтану.
Реальна гарантія — 12 місяців. За дотримання умов експлуатації фонтан може слугувати набагато довше. Перші кліенти нашого магазину користуються шоколадними фонтанами більше 10 років.Маємо запасні частини і досвід ремонту при необхідності.
Порівняння шоколадного фонтану BD-019 і Clatronic SKB 3248 (ця ж модель під торговими марками Hendi та Gastrorag CF16A):
- обяг завантаження шоколаду у BD-019 від 1 до 2,5 кг, у Clatronic SKB 3248 - от 0,5 до 1 кг;
- фонтан BD-019 має 4 каскадних яруса, у Clatronic SKB 3248 - 3 яруси;
- висота фонтана BD-019 - 45 см, висота Clatronic SKB 3248 - 39 см.
Основні рекомендації щодо використання шоколадного фонтана:
- Для шоколадних фонтанів найкраще підійде шоколад із вмістом какао-маси не менш ніж 50%. Розбавляти шоколад можна тільки рафінованою соняшниковою, оливковою олією або какао-маслом згідно з інструкцією;
- Розбавляти шоколад НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ: молоком, вершковим маслом, згущеним молоком тощо;
- Білий шоколад по суті не є шоколадом, тому що не містить какао-маси. Використовувати його в шоколадних фонтанах слід обмежено. Якщо ви все-таки використовуєте білий шоколад, ні в якому разі залишайте його в фонтані за ввімкненого підігрівача та вимкненого двигуна;
- Розігрівати шоколад треба на водяній бані або у мікрохвильовій печі (кілька циклів по 30 сек. періодично перемішуючи);
- Після вимкнення фонтана шоколад бажано відразу злити в ємність для зберігання. Якщо шоколад вже застиг, скористайтеся феном та увімкніть ненадовго підігрів на фонтані.
Шоколад можна зберігати в холодильнику до наступного запуску і використовувати повторно. Після цього чашу треба протерти вологими та сухими серветками. Башню та шнек фонтана можна вимити в теплій воді. - Для запобігання несподіваним проблемам на великому заході при експлуатації фонтана, бажано спостереження за його роботою відповідальної людини, який може вчасно відреагувати на проблему: закінчився шоколад, заклинило шнек тощо;
- Основна причина поломок шоколадного фонтана — це залишений у фонтані шоколад під час тимчасового вимкнення фонтана у процесі одного заходу. Оскільки обов'язковою умовою експлуатації шоколадного фонтана є ВИДАЛЕННЯ ШОКОЛАДА З ФОНТАНА ПІСЛЯ ВИМКНЕННЯ двигуна (шнека) або вимкнення і двигуна, і підігріва.
- Що відбувається, коли вимикають тільки двигун за увімкненого підігрівання? Нижні шари шоколаду розігріваються дуже сильно, підвищується його текучість і виділяється олія, яка може протікати крізь сальник і прокладку, потрапляючи в редуктор. Це призводить до забивання редуктора шоколадом і може призводити до ламання шестерень. Під час обертання шнеку таке не відбувається, оскільки шнек перемішує шоколад і його температура підтримується невисокою. Крім цього, робочий шнек розтискає запобіжний сальник, захищаючи редуктор.
- Коли фонтан повністю вимикають (і підігрів, і двигун) на деякий час температура шоколаду падає, і його в'язкість підвищується. Якщо згодом знову увімкнути фонтан, то може виникнути підвищене навантаження на редуктор, водночас ресурс редуктора швидко виробляється, запобіжна шестерня може ламатися і фонтан виходити з ладу.
- У разі таких поломок необхідний ремонт фонтана, чищення редуктора від шоколаду, що протікає, заміна шестерень, що вийшли з ладу; - Докладніше інформація про роботу шоколадного фонтана викладена в інструкції з експлуатації, яка додається до фонтана.
Характеристика: Вміщує від 1 до 2,5 кг шоколаду. Зроблений із харчової неіржавіючої сталі. Живиться від мережі 220 В. Докладна інструкція з використання шоколадного фонтана додається.
Виробник: КНР.
Розміри: діаметр нижньої тарілки 21 см, висота вежі — 29 см, висота фонтана 45 см.
Вага: 2,1 кг.
Сервісне обслуговування: консультації, відповіді на питання, ремонт фонтанів.
Щоб ще більше здивувати гостей, можна поставити для них фонтан для напоїв. Він же винний фонтан або фонтан для коктелей. Подивитися на фонтан для напоїв.
Основні | |
---|---|
Ширина | 21 мм |
Вага | 2 кг |
Виробник | Hendi |
Гарантійний термін | 12 міс |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Номінальна напруга | 220 В |
Колір корпусу | Неіржавка сталь |
Матеріал чаші | Неіржавка сталь |
Вид фонтану | Шоколадний фонтан |
Номінальна споживана потужність | 175 Вт |
Кількість осіб | 50 чол. |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Габаритні розміри | |
Висота вежі | 29 мм |
Об'єм | 2.5 л |
Загальна висота | 45 мм |
Діаметр чаші | 21 мм |
- Ціна: 3 850 ₴