Кошик
920 відгуків
+380 (98) 749-73-13
+380 (95) 357-12-75
Незвичайні подарунки Київ, Україна
Кошик

Великий шоколадний фонтан CF-20С

3 350 

  • Немає в наявності
Великий шоколадний фонтан CF-20С
Великий шоколадний фонтан CF-20СНемає в наявності
3 350 
+380 (98) 749-73-13
КиївСтар
  • +380 (95) 357-12-75
    Водафон
+380 (98) 749-73-13
КиївСтар
  • +380 (95) 357-12-75
    Водафон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Шоколадний фонтан CF-20С — надійна, перевірена часом модель, що має популярність на весіллях, дитячих днів народженнях и в кафе. Призначений для великого заходу. Один такий фонтан може обслужити 50-100 активних гостей. Місткість шоколадного фонтана від 0,5 до 2,5 кг шоколаду. Крім цього, розтоплений шоколад можна додавати в напрямку свята. Якщо весілля розраховане на більшу кількість запрошених, можливо знадобиться ще один фонтан. Для упорядковування доступу до робочого фонтана за великої кількості запрошених, рекомендується доручити офіціанту розливати шоколад для гостей. Для сервірування шоколадного столу можна використовувати нарізані фрукти, полуницю та печиво.

Вартість ціна шоколадного фонтану — 2100 грн.

Виготовлений фонтан із харчової неіржавкої сталі. У комплекті інструкція з використання приладу та приготування шоколаду українською мовою.

Реальна гарантія — 1 рік або 120 годин роботи. За дотримання умов експлуатації фонтан може слугувати набагато довше. Купити надійний шоколадний фонтан в Україні та Києві.

Порівняння шоколадного фонтана CF-20С і Clatronic SKB 3248 (ета ж модель під торговими марками Hendi та Gastrorag CF16A):​

  • об'єм завантаження шоколаду у CF-20С від 1 до 2,5 кг, у Clatronic SKB 3248 — від 0,5 до 1 кг;
  • фонтан CF-20С — 4 каскадні яруси, у Clatronic SKB 3248 — 3 яруси;
  • висота фонтана CF-20С — 45 см, висота Clatronic SKB 3248 — 39 см;
  • обидві моделі виготовлені на одній фабриці.

Основні рекомендації щодо використання шоколадного фонтана:

  • Для шоколадних фонтанів підійде шоколад із вмістом какао-маси не менш ніж 50%. Розбавляти шоколад можна тільки рафінованим соняшниковим або оливковою олією згідно з інструкцією;
  • Розбавляти шоколад НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ: молоком, вершковим маслом, згущеним молоком тощо;
  • Білий шоколад по суті не є шоколадом, тому що не містить какао-маси. Використовувати його в шоколадних фонтанах не рекомендується. Якщо ви все-таки використовуєте так званий білий шоколад, ні в якому разі залишайте його в фонтані за ввімкненого підігрівання та вимкненого двигуна; 
  • Розігрівати шоколад треба на водяній бані або в мікрохвильовій печі (кілька циклів по 30 сек. періодично перемішуючи);
  • Після вимкнення фонтана шоколад треба не відкладаючи злити в ємність для зберігання. Його можна зберігати в холодильнику до наступного запуску. Після цього чашу треба протерти вологими та сухими серветками. Башню та шнек фонтана можна вимити в теплій воді.
  • Для запобігання несподіваним проблемам на великому заході при експлуатації фонтана, бажано спостереження за його роботою відповідальної людини (офіціант), який може вчасно відреагувати на проблему: закінчився шоколад, заклинило печінкою шнек тощо;
  • Основна причина зламання шоколадного фонтана — це залишений у фонтані шоколад під час тимчасової зупинки роботи фонтана в процесі одного заходу. Оскільки ОБ'ЯЗОВАною умовою експлуатації шоколадного фонтана є УДАВЛЕННЯ ШОКОЛАДА З ФОНТАНА ПІСЛЯ ВИКОРИСТАННЯ двигуна (шнека) або вимкнення і двигуна, і підігрівання.
  • Що відбувається, коли вимикають тільки двигун за ввімкненого підігрівання? Нижні шари шоколаду розігріваються дуже сильно, підвищується його плинність і виділяється олія, яка може протікати крізь сальник і прокладання, потрапляючи в редуктор. Це призводить до забивання редуктора шоколадом і призводить до ламання шестерні, яка захищає двигун від згоряння. Під час праного шнеку таке не відбувається, оскільки шнек перемішує шоколад і його температура підтримується невисокою. Крім цього, робочий шнек розмикає запобіжний сальник, захищаючи редуктор.
    - Коли фонтан повністю вимикають (і підігрів, і двигун) на деякий час температура шоколаду падає, і він загущує, в'язкість підвищується. Якщо згодом знову увімкнути фонтан, то може виникнути підвищене навантаження на редуктор, водночас ресурс редуктора швидко виробляється, запобіжна шестерня може зламатися і фонтан вийде з ладу.
    - У разі таких поломок необхідне розбирання фонтана, чищення редуктора від шоколаду, що протікає, заміна шестерень, що вийшли з ладу.;
  • Докладніше інформація про роботу шоколадного фонтана викладена в інструкції з експлуатації, яка додається до фонтана.

Характеристика: Вміщує від 1 до 2,5 кг шоколаду. Зроблений із харчової неіржавкої сталі. Живиться від мережі 220 В. Докладна інструкція з використання шоколадного фонтана додається.

Виробник: TM Сhocolate fountain (КНР).

Розміри: діаметр нижньої тарілки 21 см, висота вежі — 29 см, висота фонтана 45 см.

Вага: 2,1 кг.

Сервісне обслуговування: консультації, відповіді на питання, ремонт фонтанів.

Щоб ще більше здивувати гостей, можна поставити для них фонтан для напоїв. Він же винний фонтан або фонтан для шампанського. Подивитися на фонтан для напоїв.

Характеристики
Основні
Вид фонтануШоколадний фонтан
Сфера использованияHoReCa
Колір корпусуСріблястий
Номінальна напруга220 В
Габаритні розміри
Вага2.1 кг
Ширина210 мм
Діаметр чаші210 мм
Об`єм2.5 л
Загальна висота450 мм
Висота вежі290 мм
Основні атрибути
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Матеріал чашіМетал
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 350 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner